torsdag 21 juni 2012

Min nya leksak.

Det har varit lite tyst ifrån mig på sista tiden, men det är sommar och det nya jobbet tömmer mig på energi. Idag har jag dock haft en ledig dag, och vilken underbar dag det har varit! Solen har visat sig från sin bästa sida, och jag och mamma har cyklat och geocachat. Mysig dag.

Nu har moderskapet lämnat mig ensam i det stora huset för att tillbringa midsommar i en husvagn tillsammans med pappa och lillebror, men jag klagar inte. Jag trivs riktigt bra ensam, bara lite trist att jag jobbar hela helgen.

Nog om det.

Jag har en ny leksak! När jag var i Sthlm för två veckor sedan så besökte jag träningsspecialisten på Sveavägen, och råkade köpa med mig en kettlebell! Jag stod länge och tittade på alla fina kettlebells och ville ha dem allihop. Dock fick jag nöja mig med att välja en, men fler kommer det att bli! Så skön träning!

En 6 kg tung leksak. Och en ny kärlek tror jag.

Jag är en riktig nybörjare när det kommer till kettlebells, men gillar det jag sett, skarpt. Trodde aldrig att jag skulle bli så svettig som jag blir efter ett pass med kulan. Eftersom jag just är nybörjare med kettlebells, så vände jag mig faktiskt till tuben för inspiration, och hittade ett kort program som jag har kört efter. Om ni är intresserade, så är det klippet här under som jag har kört efter. Bra eller dåligt? Jag vet inte, men det känns i alla fall riktigt gött i kroppen!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...