fredag 10 augusti 2012

Alltså.

Kompressionssockar! Fantastiska. Placeboeffekt eller inte, men benen kändes så pigga nu när jag var ute och sprang. Tog två varv runt de närmsta kvarteren, och jag var på vippen på att ta ett tredje, men stannade på 4,5 km. Just nu sitter jag i soffan och svettas av med mina sockar och benen mår så bra. Och när benen mår bra, ja, då mår jag bra! Känns som att jag aldrig mer vill ta av dem. ;)

Idag har jag kommit tillbaka till Västerås och försökt komma i ordning efter en sommar i Dalarna, mycket som ska fixas och mycket som ska komma på sin plats. Man får ta en sak i taget. Pappa var snäll och skjutsade hit mig och vi hann med både storhandling av mat och lite geocaching. Och det säger jag bara, geocaching får en att göra saker som man aldrig annars skulle göra! Idag har jag till exempel klättrat 12 meter upp i luften, för att få tag i den lilla burken med den åtråvärda loggboken i. Det var i och för sig världens bästa klätterträd, men ändå. Jag är ju höjdrädd!

Nåväl, nu ska jag skiva upp några härliga skivor vattenmelon och njuta lite av OS, innan det är dags för en härlig dusch.

Just det! Grattis handbollkillarna! Så härligt med final! Jag satt på huk i soffan och hoppade upp och ner under de sista minutrarna. Nervkittlande. :)

Här var jag inte ens halvvägs upp!

Sjuk nöjd med mina nya härliga stödsockar.

1 kommentar:

  1. sv: shortsen kommer ifrån åhlens faktiskt :)

    åå haha, vet exakt känslan med strumporna :D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...