tisdag 14 augusti 2012

Vilket pass!

Jag älskar verkligen det här. Att få ta i från tårna, och känna svetten rinna. Dock är det inte så skönt att råka få svetten från pannan i ögat. Just saying.

Passet gick precis som jag ville, och mina mål med dagen, lyckades jag ta. När jag hade tre övningar kvar så kändes det som att jag hade energi kvar till minst tio övningar till, helt makalös känsla. Detta trots att jag hade tagit i allt vad jag hade i kroppen under hela passet. Mäktig känsla! När jag sedan vandrade längs den långa korridoren till omklädningsrummet, så studsade jag fram, helt underbart!

Nästan folktomt på gymmet idag, just the way I like it!

Så här brukar mina bilder se ut innan jag ens försöker ta ett någorlunda normalt kort. Hej, jag heter Moa och är en riktig linslus! :)

9 kommentarer:

 1. haha så härligt med folktomt gym.. kan man prova massa nya roliga övningar :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Känner mig som ett litet barn i ett lekland när det är nästintill tomt. :)

   Radera
 2. Så där brukar jag se ut i provhytter :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är underbart hur lättroad man kan vara av sin egna spegelbild. Jag kan även tillägga att även jag ser likadan ut i provhytter. Man måste ju testa hur kläderna ser ut i daglig rörelse! ;)

   Radera
 3. Om du är en linslus så har jag en lins om du vill har fina bilder tagna.

  SvaraRadera
 4. Låter nice! Det svåra med spontana mobilbilder är att mobilen alltid lyckas hamna framför fejjan som att man tittar igenom den. Skumt!

  SvaraRadera
 5. Det är så härligt när man känner att träningen ger resultat!! Jag klipper mig på Made by, en nyöppnad salong på Köpmangatan :-). Vi ses på onsdag!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...